Projecten

Met veel energie en vol enthousiasme zetten wij ons iedere dag weer in om van waarde te zijn voor onze klanten. Met gepaste trots delen wij op deze plek graag de feedback die we van onze klanten hebben mogen ontvangen.

Made Blue

“Double Purpose is een betrokken sparringpartner en reikt ons concrete handvatten aan in het optimaliseren van de processen voor en achter de schermen bij Made Blue. Carolien verbindt graag en zet haar uitgebreide netwerk met toewijding in voor het versterken van organisaties en mensen! Duurzaamheid en ondernemerschap op een no-nonsense manier, maar wel goed doordacht: dat vind je bij Double Purpose.”

Machiel van Dooren, mede-oprichter van Made Blue

Business Universiteit Nyenrode

“De naam Double Purpose voor Caroliens bedrijf is spot on. Een mooie voedingsbodem voor haar missie om corporates en social entrepreneurs van elkaar te laten leren – met als doel de groei van financieel èn maatschappelijk rendement. Carolien bezit vakkennis en heeft jarenlange ervaring in de corporate wereld. Dit gecombineerd met een hart voor ‘purpose’ maakt haar een inspirerende docent in de masterclass ‘How to organise’ van de Leergang Sociaal Ondernemen op Nyenrode.”

Nicole Verhoeven, Oprichtster en Programmamanager van de leergang Sociaal Ondernemen

Chain Logistics

“Carolien van Wersch is één van mijn belangrijkste adviseurs om mee te klankborden. Haar achtergrond bij Nike, diverse social enterprises en EY maken haar voor Chain een zeer waardevolle toevoeging in onze zoektocht naar structurele groei van het aantal vestigingen en onze ambitie om onze maatschappelijke impact te vergroten.”

Rob Jansen, CEO Chain Logistics